Over Peter Wassink

peter2

Ik ben bijn 20 jaar werkzaam geweest bij met name Rabobanken. Mijn werkervaringen hebben uitsluitend betrekking gehad op financieren/hypotheken en een deel beleggen. Ik ben met name werkzaam geweest in de Achterhoek en dan met name Aalten, Bredevoort, Groenlo en Winterswijk. Ik ben zelf woonachtig in Winterswijk en heb hiernaast zeker 12 jaar in Aalten gewerkt en daarvoor een aantal jaren in Bredevoort. Ik ben hier bekend en kan u helpen aan andere nuttige contacten (accountants, taxateurs, notarissen, financiers, informal investors) bij uw hypotheek of bedrijfsfinanciering. Ik vind het realiseren van de beste hypotheek een vanzelfsprekendheid en zal er dus ook alles aan doen om dit te behalen.  “Als je met mij spreekt spreek je eigenlijk met alle banken want het maakt mij niet uit waar uw hypotheek / financiering wordt ondergebracht; als het maar goed is”.

Vijf jaar geleden heb ik besloten om onafhankelijk adviseur te worden met als speerpunt het verkrijgen van een hypotheek of passende zakelijke financiering. Iedere zakelijke klant heeft ook een privé kant waardoor ik voor een bedrijf alle financieringen kan arrangeren. Ik doe dat op een no-nonsens manier; geen poespas, geen dure praat, maatpak of stropdas maar gewoon een super goede (hypotheek)rente.  

Op gebied van hypotheken (privé) werk ik samen met Jan te Winkel (WassinkteWinkel.nl). Wij zijn 100% onafhankelijke hypotheekadviseur en zoeken voor u de best passende hypotheek. Gaat u voor uw hypotheek naar een bank dan zal deze bank zijn hypotheekadvies aanpassen op de gevoerde producten van die bank maar vooral ook de renteperiode waarin deze partij juist sterk is. Veelal is dat niet in uw belang. Met name willen de grootbanken nog wel eens sturen naar 10 jaar vast of zelfs korter. Maar waarom geen 20 of 30 jaar vast?

Met de vestigingen in Winterswijk en Aalten zijn wij altijd “dichtbij”. Ook in de toekomst blijven wij zichtbaar en dichtbij in tegenstelling tot de grootbanken welke steeds verder verwijderd raken van de klant en zich terugtrekken op hoofdkantoren in de regio.

Naast gecertificeerd hypotheekadviseur mag ik tevens adviseren in verzekeren en beleggen. Dit geeft een basis voor een totaal financieel advies. Kortom: bent u op zoek naar een hypotheek in Aalten, Winterswijk Bredevoort of omstreken bel dan eens informatief over wat wij/ik voor u kan betekenen. Het eerste gesprek is altijd kosteloos; sterker nog tot aan het moment van de offerte werk ik kosteloos; als u namelijk niet tevreden bent hoeft u ook niet te betalen; dat vind ik logisch.

Via WassinkteWinkel kunnen wij u (bijna) alle geldverstrekkers aanbieden. Of uw hypotheek door de ING, Aegon, Hypotrust, Argenta, of bijvoorbeeld Florius of Obvion verstrekt wordt zal u (waarschijnlijk) niet veel uitmaken. Het gaat u erom dat u zo weinig mogelijk euro’s per maand aan hypotheek betaald en hiernaast goede voorwaarden verkrijgt.

Wij hebben een kantoor in Winterswijk aan de Industrieweg 13-II en in Aalten aan de Haartsestraat 26. Hierbij een link naar de site; WassinkTeWinkel .

Voor een hypotheekberekening kijk eens op Hypotheek Winterswijk of voor de laagste rente op Hypotheek Aalten.

 

 

handtekening