Peter Wassink Advies

Hypotheek voor ondernemers / ZZP-ers

Mijn werkverleden ligt mede voor een groot deel in de zakelijke financieringen. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als adviseur zakelijk financieren in Winterswijk, Aalten, Groenlo en gestart in het mooie Bredevoort. Feitelijk is de oostelijke Achterhoek altijd mijn werkgebied geweest voor hypotheken en bedrijfsfinancieringen. Aandachtspunt lag hierbij op de financiering van het MKB en Grootbedrijf. Startende bedrijven zijn echter veelal nog moeilijker omdat er geen historie is.

De zakelijke klant / ZZP-er sluit zijn of haar hypotheek veelal bij de bank waar ook de zakelijke financiering loopt. Het loont echter zeer de moeite om iets verder te kijken dan alleen naar uw zakelijke financier. De renteverschillen zijn soms zeer groot en elke euro is er weer één. In de praktijk ben ik verschillende gevallen tegen gekomen waarbij er zowel voordeel te behalen is aan de particuliere hoek maar zeker aan de zakelijke kant.

Niet haalbaar geachte aankopen blijken haalbaar door een betere combinatie te maken tussen zakelijke en particuliere financiering. Er kunnen soms middelen vrij gemaakt worden vanuit de vrije activa op de balans waardoor de hypotheek privé lager uit kan vallen en dan toch passend is. Het is een groot voordeel dat ik u zowel met uw zakelijke financiering kan helpen maar daarnaast ook met uw hypotheek. Hierbij ben ik volledig onafhankelijk dus ik denk in uw belang. Door een kritische blik is er veel te verdienen/besparen.

Ik ben jaren werkzaam geweest als adviseur zakelijk financieren. Met alle respect voor de doorsnee hypotheekadviseur; deze heeft toch moeite om een wat gecompliceerdere balans te lezen en u adequaat te adviseren over uw complete financiële huishouding. De concurrentie op gebied van zakelijk financieren is beperkt. Dat is jammer want concurrentie op gebied van hypotheekrente is daardoor beperkt. Echter voor de privé-hypotheek is er alle ruimte om eens een second-opinion of hypotheekofferte op te vragen. De voordelen kunnen hierbij fors zijn.  In de beoordeling neem ik ook “Duitse Hypotheken” mee; deze kunnen zeer concurrerend zijn en service bieden.

Voor een hypotheek voor ondernemers werk ik landelijk. Ik neem de tijd om uw bedrijf en privé-situatie goed in beeld te brengen en met een aanvullende toelichting overtuig ik de financier van uw hypotheekaanvraag. Ik investeer hierbij de nodige tijd maar dat verdient u dubbel en dwars terug door het beste tarief; een verschil van 0,5% in hypotheekrente komt nog heel veel voor. En met een 20 jarige rentevastperiode verdient u circa 10% van uw hypotheekbedrag. De slagingskans wordt door een goede toelichting/rapportage duidelijk verbeterd en ik mag dan ook trots zijn op zeer hoge slagingspercentages!

Bent u ondernemer of ZZP-er en op zoek naar een hypotheek in Winterswijk, Aalten, Bredevoort of ergens anders in de Achterhoek, dan houd ik mij aanbevolen. Een eerste gesprek is altijd gratis en ik kom graag bij u op het bedrijf of anders op mijn kantoor aan de Industrieweg 13-II in Winterswijk of aan de Haartsestraat 26 in Aalten.

Voor het afsluiten van een hypotheek voor de eigen woning werk ik samen met Jan te Winkel onder de naam WassinkteWinkel. Dit onder de AFM vergunning 12044664 t.n.v. G.J. te Winkel h.o.d.n. WassinkteWinkel Hypotheek- en Financieel Advies. Zie hiertoe ook onze site: WassinkteWinkel

 

 

Bent u ondernemer en wilt u een huis aankopen of uw hypotheek oversluiten? Wij geven u op  een “nuchtere zakelijke manier” passend advies hoe we dat kunnen aanpakken. Zien we geen mogelijkheden dan geven we dat ook direct aan zodat er geen verwachtingen worden geschapen. In het kort, waarom zou u als ondernemer uw hypotheek via ons afsluiten?

 

 • laagste hypotheekrente;
 • (bijna) altijd direct contact, ook buiten kantooruren;
 • Afspraak bij u op het bedrijf/thuis (wanneer u wilt) of op ons kantoor in Aalten of Winterswijk;
 • persoonlijke service en afspraak=afspraak;
 • ook voor bedrijven zonder 3 jaar historie, zelfs al vanaf 1 jaar zelfstandig ondernemer;
 • ervaren en zakenkundige op gebied van uw zakelijke financiering alsook privé hypotheek;
 • nuchter, no nonsens en duidelijk;
 • 100% onafhankelijk, wij denken in uw belang;
 • zeer hoge slagingskans door juiste rapportage
 • concurrerende advieskosten;
 • echte specialist in hypotheek voor ondernemers;