Peter Wassink Advies

Wassink te Winkel Hypotheken

De laagste hypotheekrente, (bijna) altijd direct bereikbaar en een persoonlijk advies.

Wij, Jan te Winkel en Peter Wassink zijn onafhankelijk hypotheekadviseur en richten ons op uw hypotheek in o.a. Winterswijk, Aalten, Groenlo en Lichtenvoorde.  Wij zijn 100% onafhankelijk hypotheekadviseurs en zoeken dus niet alleen de scherpste rente maar juist die aanbieder die een uitstekende rente voor uw hypotheek combineert met goede voorwaarden. Dit doen wij niet alleen voor uw hypotheek maar ook voor de benodigde verzekeringen. Wij werken samen onder de naam WassinkteWinkel Hypotheek- en Financieel Advies. Zie hiertoe ook onze site: WassinkteWinkel

 

 

Wij staan voor een “no-nonsense” persoonlijke service gedurende het gehele aanvraagtraject van uw hypotheek. Feitelijk praat u via ons met 51 verschillende hypotheekadviseurs van verschillende geldverstrekkers; het maakt ons niets uit of de hypotheek nu wordt verstrekt door Argenta, Hypotrust, ING, Syntrus, of Aegon, het gaat veelal toch “gewoon” om de beste hypotheekrente. Dat een vergelijk zich loont moge duidelijk zijn; de rente bij een hypotheek verschillen soms nog ruim. Vooral bij 20 of 30 jaar vast en een aflosvrije lening lopen de verschillen met o.a. de Rabo op naar 1% per jaar. Dat scheelt u (tien)duizenden euro’s rente over de gehele looptijd.

Wij hebben onze huisvesting in Winterswijk en Aalten.  Hierbij zijn de doorlooptijden kort (binnen een week mogelijk) en kan een afspraak (ook in de avonduren/weekenden) op korte termijn gepland worden. Tevens heeft de samenwerking als voordeel dat we elkaar kunnen vervangen en kennis kunnen delen.

Staat u voor één van de belangrijkste beslissingen in uw leven (koophuis) of een renteverlenging dan is het verstandig om de mogelijkheden voor een nieuwe hypotheek eens door te nemen. Ook het oversluiten van uw hypotheek kan zeer voordelig uitpakken; u verkrijgt niet alleen lagere maandlasten maar ook een langdurig zeer lage rente. Kijkt u eens naar de hypotheekrente voor 20-30 jaar vast en vergelijk dat met uw eigen bank. Voordelen van 1%, met name bij aflossingsvrije hypotheken, maak ik regelmatig mee.

Indien er in Nederland geen mogelijkheden zijn dan kan ik uitwijken naar diverse Duitse banken welke toch andere normen hanteren. In bepaalde gevallen hebben we zo een prima oplossing kunnen vinden waar het eerst onmogelijk leek.

Kortom waarom een hypotheek via WassinkteWinkel:

  • de laagste hypotheekrente;
  • “Duitse Hypotheek” mogelijk, dus altijd de goedkoopste hypotheek;
  • snel een afspraak snel een antwoord soms binnen 72 uur een finaal akkoord;
  • altijd echt dichtbij; bij u thuis of bij ons op kantoor in Aalten of Winterswijk;
  • laagdrempelig; geen maatpak of stropdas;
  • nuchter, no nonsense en duidelijk;
  • afspraak=afspraak en bijna altijd bereikbaar u krijgt altijd snel antwoord op mail/telefoon;
  • 100% onafhankelijk;
  • regel alles van begin tot eind.

 

Bereken hier uw hypotheek: www.hypotheekwinterswijk.nl Voor de laagste hypotheekrente neem contact op.